قرص ولبان ۱۵۰ برای لاغری به چه میزان تاثیر گذار است؟ + بررسی عوارض

قرص ولبان ۱۵۰ برای لاغری به چه میزان تاثیر گذار است؟ + بررسی عوارض
یکی از موضوعاتی که اخیراً به شدت مورد توجه قرار گرفته، تأثیر قرص ولبان ۱۵۰ بر کاهش وزن است. در این مقاله از دکتر عبدالله زندی، قصد داریم بررسی کنیم که آیا این قرص برای لاغری تأیید شده است یا نه و اگر تأیید شده، نحوه مصرف آن چگونه باید باشد.
برای مراجعه به بهترین جراح چاقی به دکتر عبدالله زندی مراجعه کنید و از  نتیجه بعد جراحی شگفت زده شوید.

مصرف قرص برای لاغری

در طول تاریخ، همواره افراد به دنبال روش‌هایی بوده‌اند که بدون تلاش زیاد از اضافه وزن خود بکاهند. این موضوع باعث شده تا بسیاری از افراد قربانی وعده‌های دروغین شوند و هزینه‌های زیادی را صرف قرص‌های لاغری کنند، اما در نهایت ناامید و افسرده به این نتیجه برسند که هیچ کدام از این قرص‌ها مؤثر نبوده‌اند.
اگر دارویی ایمن و مؤثر برای لاغری وجود داشته باشد که هم تأیید شده باشد، چرا که نه؟ اما سؤالی که مطرح می‌شود این است: کدام دارو واقعاً ایمن است؟ آیا آمفتامین می‌تواند به لاغری کمک کند؟ اما آیا کسی می‌تواند به راحتی از آن استفاده کند؟
اکنون برخی به دنبال پاسخ این سؤال هستند که آیا قرص ولبان ۱۵۰ هم برای کاهش وزن تأیید شده است؟ در ادامه به این موضوع به شکل کامل خواهیم‌ پرداخت.

قرص ولبان چیست؟

نام ژنریک این قرص بوپروپیون (Bupropion) است، که برای درمان افسردگی و ترک سیگار مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو به عنوان یکی از راهکارهای مؤثر برای ترک سیگار تحت تأیید FDA قرار دارد. بوپروپیون با جلوگیری از جذب دوپامین و نوراپی‌نفرین در مغز، سطح این مواد را در سلول‌های مغزی افزایش می‌دهد، که باعث بهبود احساس روانی و کاهش میل به سیگار می‌شود.
قرص ولبان در دوزهای ۷۵ و ۱۵۰ میلی‌گرم موجود است، اما تنها استفاده از ولبان ۱۵۰ برای لاغری تأیید نشده و هیچ‌گونه توصیه‌ای از سوی سازمان‌های بهداشتی بین‌المللی برای استفاده از آن به عنوان داروی کاهش وزن وجود ندارد. نکته جالب این است که این دارو می‌تواند هم برای برخی افراد افزایش وزن و هم کاهش وزن به همراه داشته باشد، اما کاهش وزن بیشتر در مواردی دیده می‌شود.
برای انجام عمل اسلیو معده و بای پس معده با دکتر عبدالله زندی، به سلامتی و تناسب اندام خود یک گام نزدیک تر شوید.

چگونه ولبان موجب کاهش وزن می‌شود؟

هر دارویی ممکن است عوارض جانبی داشته باشد و ولبان نیز از این قاعده مستثنی نیست. اثر کاهش وزنی که این قرص به همراه دارد ممکن است به‌عنوان یک عارضه جانبی در برخی افراد بروز کند. همچنین، این اثر برای همه افراد یکسان نخواهد بود. باید تأکید کنیم که استفاده خودسرانه از این دارو برای کاهش وزن به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، و در پروتکل‌های پزشکی به عنوان یک داروی لاغری جا نیفتاده است.

مکانیسم لاغری با ولبان چگونه است؟

مکانیسم دقیق لاغری با قرص ولبان هنوز به‌طور کامل مشخص نیست. این دارو موجب افزایش دوپامین مغزی می‌شود، و در افراد چاق، سطوح دوپامین معمولاً پایین‌تر است. بنابراین، افزایش دوپامین ممکن است به کاهش وزن کمک کند، اما مکانیسم اصلی به احتمال زیاد ناشی از کاهش اشتها است.
جراحی لاپاراسکوپی آشالازی یک روش برای درمان انقباض بیش از حد تحتانی مری در هنگام ورود غذا به معده است.

میزان کاهش وزن با قرص ولبان چقدر است؟

گرچه مصرف ولبان ممکن است به کاهش وزن منجر شود، تأکید می‌شود که این دارو برای این منظور تأیید نشده است. مطالعات نشان می‌دهد افرادی که از این دارو برای ترک سیگار استفاده کرده‌اند، تنها حدود ۲ الی ۳ کیلوگرم در یک دوره دوساله کاهش وزن داشتند، بنابراین انتظار کاهش وزن قابل توجهی از آن نباید داشت.

عوارض قرص ولبان برای لاغری

تمام داروها می‌توانند عوارض خاص خود را داشته باشند و ولبان نیز مستثنی نیست. به همین دلیل، هرگز استفاده خودسرانه از داروهای لاغری توصیه نمی‌شود.و حتما با پزشک مشورت شود.
و مطالب بالا گردآوری شده از منابع غیرپزشکی می‌باشد و مورد تایید پزشک نمی‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منتخب بهترین مقالات دکتر زندی
محبوب ترین مقالات
تفاوت بین جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا و جراحی باز
نکاتی درباره جراحی لاغری

تفاوت بین جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا و جراحی باز

جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا (کوله‌سیستکتومی لاپاراسکوپی) به‌عنوان یک روش کم‌تهاجم در دهه‌های اخیر جایگزین روش جراحی باز (کوله‌سیستکتومی باز) شده است. این تغییر در شیوه

مطالعه مقاله
فرم رزرو نوبت