پیکر تراشی چیست؟ مزایا، معایب و عوارض آن

پیکر تراشی

پیکر تراشی، یکی از شیوه‌های نوین کاهش وزن و خوش اندام شدن به حساب می‌آید که هم مزایا و هم معایب زیادی را در خود جای داده است. افرادی که دچار اضافه وزن هستند، همواره تکنیک‌های متنوعی را برای کاهش وزن و حل مشکلات خود مورد استفاده قرار می‌دهند. راه‌های زیادی برای رسیدن به وزن ایده آل وجود دارد. خیلی از افراد به سراغ رژیم و ورزش می‌روند تا با تلاش، نسبت به کاهش وزن اقدام نمایند یا با استفاده از ژل لاغری در نواحی شکم و پهلو، سرعت چربی سوزی را در این نواحی بیشتر می‌کنند؛ در حالی که دیگر افراد به دنبال کردن این پروسه از طریق عمل‌های جراحی و علم پزشکی علاقه نشان می‌دهند. امروز ما قصد داریم تا روش‌های پیکر تراشی و ویژگی‌های این پروسه را به صورت دقیق مورد بررسی قرار دهیم. پس برای اطلاعات بیشتر در این زمینه با ما همراه شوید.

پیکر تراشی چیست؟

بیایید کارمان را با پاسخ به یک سوال مهم و کلیدی شروع کنیم؛ «پیکر تراشی چیست و چگونه انجام می شود؟» پیکر تراشی، یکی از روش‌های مطرح برای فرم‌دهی به بدن به حساب می‌آید که در طی آن کارشناسان و پزشکان تعلیم دیده نسبت به حذف چربی‌های اضافی از بدن افراد اقدام می‌نمایند. این پروسه به گونه‌ای طراحی شده تا به افراد کمک کند تا وزن ایده‌آل و فرم بدنی مطلوب خود را به دست آورند. جالب است بدانید که این روند فقط روی چربی شکم و پهلو موثر نبوده و می‌تواند پا، دست و حتی صورت را تحت تاثیر خود قرار دهد.

پیکر تراشی یکی از روش‌های سریع، سر راست و نسبتا محبوب حوزه کاهش وزن به حساب می‌آید که مزایای زیادی را در خود جای داده است. با استفاده از این روش، شما می‌توانید زیبایی ظاهر و استایل خود را تا حد قابل توجهی ارتقا دهید. لازم به ذکر است که این پروسه می‌تواند زیبایی و اعتماد به نفس افراد را نیز افزایش دهد. در پروسه این عمل، کارشناسان یا از روش تهاجمی یا از روش عادی برای کاهش وزن متقاضیان استفاده می‌کنند. در روش تهاجمی، آن‌ها نسبت به ایجاد برش‌های عمیق روی پوست و استخراج چربی اقدام می‌نمایند. در حالی که روش غیر تهاجمی پروسه سر راست‌تر و کم خطرتری دارد.

انواع روش‌های پیکر تراشی

روش های پیکر تراشی

همانطور که گفته شد، برای پیکرتراشی روش‌ها و تکنیک‌های متنوعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اولین مورد از محبوب‌ترین روش‌های مربوط به دنبال کردن این پروسه، پیکر تراشی بدون جراحی است. همیشه برای انجام یک عمل خاصی همچون پیکرتراشی، شما نیازی به استفاده از عمل جراحی ندارید. طی این پروسه، پزشکان از دستگاه‌های مخصوص و اشعه‌های ویژه برای کاهش وزن و آب کردن چربی‌های نواحی مختلف بدن استفاده می‌نمایند. از جمله روش‌هایی که در این دسته بندی قرار می‌گیرند، می‌توان به لیست زیر اشاره نمود؛

  • لیپوست: طی این پروسه پزشکان یک حفره در بدن ایجاد کرده و از طریق آن چربی‌های اضافی را خارج می‌کنند. این روش لزوما عوارض خاصی را به همراه ندارد.
  • لیپوساکشن: در این روش، قسمت‌های مدنظر کمی برش خورده و یک لوله چربی‌ها را استخراج می‌کند. از آنجایی که این روش هم بی‌درد است، عوارض کمی دارد.
  • لیپولیز: این روش باعث آب شدن چربی‌های کبد و حل مشکلاتی همچون شلی پوست می‌شود. از جمله عوارض انجام غیر اصولی این پروسه می‌توان به آسیب به پوست اشاره نمود.

البته که برای پیکر تراشی سریع و دستیابی به نتایج مطلوب، شما می‌توانید از روش‌های تهاجمی هم استفاده نمایید. روش‌های تهاجمی یا تکنیک‌های کاهش وزن با عمل جراحی باز، می‌توانند حاوی جراحی پلاستیک شکم و بادی چت باشند. از آنجایی که برای دنبال کردن این پروسه کارشناسان باید نسبت به بیهوش کردن متقاضیان اقدام نمایند، احتمال آسیب دیدن یک سری از نقاط بدن در آن وجود دارد. به صورت کلی، استفاده از روش‌های غیر تهاجمی به افراد اجازه می‌دهد تا بدون هیچ مشکل خاصی نسبت به کاهش وزن و کسب بازدهی مطلوب اقدام نمایند.

یکی از بهترین و مطمئن‌ترین روش‌هایی که به کمک آن می‌توانید کاهش وزن سریع با کمترین عوارض را برای رسیدن به وزن ایده‌دآل خود تجربه کنید، انجام عمل اسلیو معده است. با انجام عمل اسلیو معده بدن شما روند کاهش وزن را به صورت کاملا طبیعی پشت سر گذاشته و با حفظ سلامتی بدن، به اندام دلخواه خود می‌رسید.

عمل پیکرتراشی چقدر طول می‌کشد؟

در هر نوع عمل پیکر تراشی، بسته به سرعت و مهارت پزشک جراح، زمان انجام عمل میفاوت است و در حال حاضر نمی‌توان مدت زمان مشخصی را برای عمل پیکرتراشی به صورت عمومی مشخص نمود. عوامل و فاکتورهای زیادی هستند که می‌توانند مدت زمان مورد نیاز شما برای دنبال کردن این پروسه را تحت تاثیر خود قرار دهند. پس اگر شما هم به دنبال پیکرتراشی هستید، لزوما باید عوامل موثر روی مدت زمان نهایی این پروسه را مد نظر قرار دهید. از جمله مواردی که روی این پروسه موثر هستند، می‌توان به نوع عمل، فرم بدنی، ویژگی‌های بدنی و شرایط جسمانی اشاره نمود. همه این موارد اهمیت زیادی داشته و روی پروسه پیکر تراشی به صورت مستقیم تاثیر گذار خواهند بود.

عوارض پیکر تراشی

عوارض پیکر تراشی

البته که عمل جراحی پیکر تراشی یک سری آسیب‌های خاص را برای بدن به همراه خواهد داشت. شاید با استفاده از این روند شما بتوانید طی مدت زمان کوتاهی به وزن مطلوب خود برسید اما در طولانی مدت، این روند می‌تواند چالش‌های گسترده ای را برای شما ایجاد نماید. به خاطر داشته باشید که عمل جراحی باز می‌تواند مشکلاتی همچون عفونت، کبودی، آسیب دیدگی اعضای داخلی، تورم، لخته خون، بی‌حسی و خون‌ریزی داخلی را برای شما ایجاد نماید. این در حالی است که روش‌های غیر تهاجمی اگر به درستی و به صورت اصولی انجام شوند، عارضه خاصی را برایتان به همراه نخواهند داشت. اگر شما خدمات مراکز سوم شخص و غیر معتبر را برای انجام عمل غیر تهاجمی مورد استفاده قرار دهید، احتمال اینکه با چالش‌های خاصی همچون عفونت و آسیب دیدگی دستگاه گوارش مواجه شوید، افزایش پیدا خواهد کرد.

مطالب مرتبط: انواع روش‌های چربی سوزی شکم و پهلو

پیکر تراشی مناسب چه کسانی است؟

تا امروز افراد زیادی از ما سوال پرسیده‌اند که به صورت دقیق، پیکر تراشی برای چه افرادی مناسب است؟ اصلا آیا محدودیتی برای استفاده از این عمل جراحی وجود دارد؟ در پاسخ به این سوال، باید بگوییم که تکنیک‌های خاصی همچون پیکر تراشی، معمولا برای افرادی مورد استفاده قرار می‌گیرد که دارای چربی‌های موضعی در برخی از نقاط بدن خود هستند و با استفاده از رژیم‌ها و فعالیت‌های متفاوت در یکسال اخیر نتوانسته‌اند وزن خودرا کاهش دهند؛ افرادی که دارای آمادگی جسمانی بالایی هستند و سابقه‌ی بیماری‌های جدی و خطرناک مانند ناراحتی‌های قلبی را ندارند. در این صورت اگر با استفاده از داروی بیهوشی مشکلی نداشته باشید، با نابود کردن چربی‌های اضافه بدن به کمک تکنیک‌های عمل جراحی تهاجمی یا غیر تهاجمی می‌توانید وزن خودرا کاهش دهید.

کلام آخر

همانطور که در این صفحه مشاهده کردید، پیکر تراشی پروسه‌ای ویژه به حساب می‌آید که با استفاده از آن افراد می‌توانند به وزن و فرم بدنی دلخواه خود برسند. اگر زیبایی ظاهر برای شما اهمیت دارد و وقت کافی برای ورزش یا رژیم را ندارید، بهتر است نسبت به استفاده از تکنیک‌های نوینی همچون پیکرتراشی اقدام نمایید. البته، به خاطر داشته باشید که این پروسه عوارض نسبتا زیادی را به همراه دارد.

قبل از اقدام برای پیکر تراشی، بهتر است با یک پزشک یا کارشناس تعلیم دیده مشورت نمایید تا با مشکلی مواجه نشوید. خیلی از متقاضیان دنبال کردن این عمل جراحی فقط به خاطر قیمت از خدمات یک کارشناس کم تجربه یا غیر متخصص استفاده نموده و در طولانی مدت با عوارض گسترده‌ای مواجه شده‌اند. پس قبل از تصمیم گیری در این زمینه، بهتر است کمی وقت خود را صرف تحقیق در مورد شرایط و پیچیدگی‌های این روند کنید تا در طولانی مدت و پس از اتمام عمل، با مشکل خاصی مواجه نشوید.

4 پاسخ

    1. سلام دوست عزیز وقت شما بخیر.
      اگر رژیم غذایی مناسب رو رعایت نکنید به مرور زمان بله به راحتی قابل برگشت هست.

  1. من اینهمه شنیدم عمل پیکر تراشی خیلی ریسک داره و حتی با انجام دادنش ممکنه برگرده… پس برای اینکه بتونیم جدا از روش هایی مثل رژیم گرفتن، راحت لاغر بشیم باید چیکار کنیم؟

    1. اگر در طول یکسال گذشته به کمک رژیم‌های لاغری و انواع روش‌های دیگر لاغر نشدید، می‌توانید با انجام عمل‌های کوچک کردن معده مانند جراحی بای پس معده به روشی راحت، ایده آل و استاندارد، به صورت تدریجی وزن خودرا کاهش دهید. برای اطلاعات بیشتر درمورد این جراحی، لینک مربوطه را برای شما درج می‌کنم.
      https://dr-zandi.com/gastric-bypass-procedure/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منتخب بهترین مقالات دکتر زندی
محبوب ترین مقالات
فرم رزرو نوبت